Over ons

De Prins levert jaarlijks zo’n ca. 2 miljoen ton hoogwaardig zand, grind, steenslag en andere bouwgrondstoffen voor de bouw van woningen, ziekenhuizen, bruggen en wegen. Wij zijn thuis in de wereld van betonmortel, betonproducten, asfalt en infrastructuurwerken. Handelsrelaties met talrijke producenten maakt het mogelijk een breed assortiment bouwgrondstoffen ten alle tijden te leveren. Als onderdeel van de Van Nieuwpoort Groep wordt een groot aandeel van de verhandelde grondstoffen gewonnen uit eigen projecten. Projecten die zorgvuldig, duurzaam en met een nuttige nabestemming worden ontwikkeld en gerealiseerd.

Verdeeld over België beschikt De Prins over drie opslag- en laadlocaties. Onze logistieke specialisten in Sterrebeek (Brussel) verzorgen de planning van vele schepen en vrachtwagens om vanaf deze locaties tijdig en efficiënt te leveren bij onze klanten.

De Prins verkoopt ca. 20% van haar totale volume in de vorm van zakgoed. Verschillende soorten zand en granulaat, waaronder diverse siergranulaten worden vanuit depot in Brussel ter plaatse opgezakt. Vanzelfsprekend zijn al onze producten bij levering voorzien van de relevante keurmerken en productcertificaten. Dit alles maakt ons een vooraanstaande speler in de handel van bouwgrondstoffen.

Laatste nieuws

 • Personeelsdiner

  06-12-2017

  Beste klanten en leveranciers, Op woensdag 20/12/2017 zal ons kantoor te Sterrebeek...

 • Eindejaarsverlof

  06-12-2017

  Kantoor De Prins te Sterrebeek, depots De Prins “Distrimaco” te Brussel, De...

 • Lava en siergrind

  04-10-2016

  Sedert enige tijd worden we regelmatig gecontacteerd voor diverse soorten/afmetingen lava en...

 • Grote rotsblokken

  27-09-2016

  Er is reeds jaren veel vraag naar breuksteen in schanskorven en decoratiemuren...

 • Steeds meer breuksteen voor schanskorven

  06-06-2016

  Dit voorjaar is door De Prins NV beduidend meer breuksteen geleverd dan...

 • Meer nieuws