Over ons

De Prins levert jaarlijks zo’n ca. 2 miljoen ton hoogwaardig zand, grind, steenslag en andere bouwgrondstoffen voor de bouw van woningen, ziekenhuizen, bruggen en wegen. Wij zijn thuis in de wereld van betonmortel, betonproducten, asfalt en infrastructuurwerken. Handelsrelaties met talrijke producenten maakt het mogelijk een breed assortiment bouwgrondstoffen ten alle tijden te leveren. Als onderdeel van de Van Nieuwpoort Groep wordt een groot aandeel van de verhandelde grondstoffen gewonnen uit eigen projecten. Projecten die zorgvuldig, duurzaam en met een nuttige nabestemming worden ontwikkeld en gerealiseerd.

Verdeeld over België beschikt De Prins over drie opslag- en laadlocaties. Onze logistieke specialisten in Sterrebeek (Brussel) verzorgen de planning van vele schepen en vrachtwagens om vanaf deze locaties tijdig en efficiënt te leveren bij onze klanten.

De Prins verkoopt ca. 20% van haar totale volume in de vorm van zakgoed. Verschillende soorten zand en granulaat, waaronder diverse siergranulaten worden vanuit depot in Brussel ter plaatse opgezakt. Vanzelfsprekend zijn al onze producten bij levering voorzien van de relevante keurmerken en productcertificaten. Dit alles maakt ons een vooraanstaande speler in de handel van bouwgrondstoffen.

Laatste nieuws

 • Verlof OLV Hemelvaart

  05-07-2019

  FEESTDAG “OLV HEMELVAART” / JOUR FERIE “ASCENSION” Onze kantoren en depots zullen gesloten...

 • ZOMERVERLOF 2019

  19-06-2019

  ZOMERVERLOF 2019 - SLUITINGEN KANTOOR & DEPOTS • Kantoor Sterrebeek: vanaf maandag 15/07...

 • VERLOF HEMELVAART 2019 CONGE ASCENSION

  08-05-2019

  Ons kantoor te Sterrebeek, en onze depots De Prins te Brussel (Distrimaco),...

 • Nieuwe Medewerker

  16-10-2018

  (NL)  “Wij stellen u graag onze nieuwe collega Carine Luypaert voor. Zij...

 • Info prijzen 2019

  03-10-2018

  Geachte Klanten, Vooreerst willen wij U graag bedanken voor uw loyauteit en het...

 • Meer nieuws